Novi Sad
22.04.2012.
12:07 > 07:34
Novosadska toplana je saopštila da danas prestaje sa grejanjem jer su se stekli svi uslovi za završetak grejne sezone.
  • 23.04.2012 05:52
    A nešto baš toplo danas, kiša pada nigde tračka sunca. Mogli bi malo da puhnu u te radijatore, kako nas oni (a ledeni su) ne bi još dodatno hladili. Ionako smo im sve to debelo platili i plaćamo cele godine.
  • Limanka

    22.04.2012 23:24
    Koliko plaća Jelić hvalospeve?!
    E lepo mi je muka od ovih plaćenih hvalospeva na račun toplane! Jeste, tačno je da je grejanje bilo ove godine zadovoljavajuće ali pobogu jel' moguće da ljudi imaju tako kratko pamćenje? Setite se samo kakvo je bilo prošle i pretprošle! A da li su vam poznati podaci koliki je dug nabila toplana (koji ćemo svi mi vraćati koliko sutra) za vreme direktorovanja Jelića?! I zašto da uopšte bilo šta pozitivno napišem za račun toplane?! Normalno je da kada već nemamo mogućnost izbora jer je toplana jedan od najvećih monopolista u Srbiji, kada već preko cele godine plaćamo enormnu cenu grejanja, da onda i imamo grejanje!!!
  • NuNu

    22.04.2012 23:22
    @nunu grupa 25 - Doktor
    Sta je istina boli m? Ja sa cirkulacijom nemam problem imam sa hladnim radijatorima i havarijama kojih je bilo ne hna im se broj a toplana cuti tim povodom ko ribe
    Ne smeju da objave koliko su havarija imali ove godine i prethodne
    Doktore... sebi daj dijagnozu
  • topla

    22.04.2012 21:21
    braca
    Ponudite gradjanjima mogucnost prelaska sa toplane na druge vidove grejanja pa cete proveriti sta narod stvarno misli o radu toplane i koliko ce biti uspesni kao firma. U monopolu se lako baskariti i nisu mi jasni ovi krasnopisi i hvalospevi sto je zamislite toplana preko zime isporucila uslugu koju cele godine debelo naplacuje. Sutra kad sipate i skupo platite gorivo obavezno se zahvalite pumpadziji sto ce onda auto moci da ide.
  • Justicija

    22.04.2012 21:13
    Istina boli Jelicu a?
    Ukradena ti cela toplana sa mislekua
    uhapsen ti pomocnik iz tolane sa dzakom para
    havarija nikad vise
    zaposlenih u toplani nikad vise
    dugovi toplane nikad veci
    Prvi put u istoriji topanin racun blokiran
    Ekspertksi nema sta
  • @nunu grupa 25

    22.04.2012 20:51
    Doktor
    Nunu,siguran sam da bolujes od lose cirkulacije, nije toplana kriva sto je tebi hladno.Ali ako ti treba savet povodom tvoje bolesti pogledaj sajt grupe 25 ispred koje sam ja doktor pa ako mislis da ti mogu pomoci javi se.http://poincare.matf.bg.ac.rs/~aljosha/mb0304/milena%20djukanovic.htm
  • za razmisljanje

    22.04.2012 20:46
    nije na odmet znati
    grejanje je ove godine bilo stvarno ok... ali zato prosle godine katastrofa (pa i pretprosle), e sad... zasto se tako ove godine popravilo, u cemu je stvar?!?!? a toplana je vec 4 godine pod istim "okruzenjem", no se taktika ove godine nesto promenila, pitam se zasto (ove godine bilo cak i karata za bazen, klizanje... pticijeg mleka... ;))))
  • NuNu

    22.04.2012 19:06
    @zolika
    Jel i ti radis u toplani i posao ti je da nakucam 10 lepih komentara o lepom direktoru dnevno i da mu saljes mail sta si kuckao? Smesno
    Ja ne znam za vas al meni nikad gore grejanje nije bilo nego u prethodne dve god
  • Rancic

    22.04.2012 18:11
    @Zolika - svaka cast za toplanu - Smanji malo
    Pretera ga podanice. Nema nikakve razlike izmedju tog kojeg ti okivas u zvezde i tih koje nabrajas. Sve je to otpad ovog trulog sistema. Sve su to interesne grupe, kao sto je i tvoja. Mozes ti pisati hvalospeve i kovati ih u zvezdice, ali oni sa tim tvojim SPOvcama su unistili to nekad uzorno preduzece. Tu se ne zna ko sta radi. Taj inertni sistem ce funkcionisati i sa njima i bez njih. Pitanje je samo koliko dugo. Ako se u narednih godinu dana ne resi status tog preduzeca onda se mozemo cuti ovako ili u nekakvom izravnom susretu - gde god hoces. I javno i tajno. Do tada ti zivi u svojim laznim uverenjima bez pokrica, a nece ti biti suvisno da pogledas istini u oci.
  • 22.04.2012 17:40
    Uncut
    Ne znam ko je direktor , ne znam nista o strukturi toplane... ali znam da je ove godine grejanje bilo fantasticno, i da se moja porodica osecala udobno i zagrejano ! Naravno, ko sto kazu ljudi, mi to placamo...Sve u svemu, svaka cast za ovu grejnu sezonu !!!
    Znam da nas ceka sledeca zima sa kalorimetrima u stanovima, i da cemo tek onda videti kako Musa dere jarca...
  • mfan202

    22.04.2012 16:55
    veče
    Mislim da je u stanovima hladno uveče, pogotovo za kupanje dece. Mogli bi makar uveče od sedam do deset još malo da greju, kada već plaćamo cele godine istu cenu.
  • ove sezone

    22.04.2012 14:36
    sve pohvale
    Nije me briga ko je u fotelji, ali ovaj put zaista sve pohvale...samo da tako ostane ...kad već plaćamo ... ;)
  • ana

    22.04.2012 14:34
    plaćamo 2 i 3 x
    znači sad treba i da trošimo struju za grejanje a posle odmah za hladjanje dok istovremeno plaćamo grejanje.
  • futozan

    22.04.2012 13:07
    res non verba
    DELA A NE RECI...Tako se radi,bravo za toplanu i direktora Jelica.Neka se pise sve i svasta ali je najbitnije da je grejanje ove godine bilo sjajno a da je napolju bilo - 20...
  • Joca

    22.04.2012 12:52
    Grupa 25
    A da gospodine kad ste spomenuli ovaj dvojac imam i ja nesto da im porucim. Ukoliko bilo koga od njih ili ljude koje oni placaju da raturaju neke glupe letke zateknem ispred moje zgrade, pocepacu im te lazi od letaka i napunicu im dzepove njima....hahaha
  • zolika

    22.04.2012 12:26
    svaka cast za toplanu
    Direktor i rukovodstvo toplane su pokazali po ko zna koji put kako se vodi preduzece i stite interesi novosadjana.A Bogunovici, Cucicke i njima slicni mogu samo da pisu neslane komentare i iznose lazi. Ocekujem nekog od njih vec u narednim komentarima....ali slaba im vajda,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna